Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/3/i/insights/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/3/i/insights/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
Den mest valgte servicedesken blant norske kommuner - Syscomworld
Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3888

Den mest valgte servicedesken

Den norske servicedesken Pureservice opplever stor oppmerksomhet – også blant norske kommuner. Kommunene bruker Pureservice til å møte sine sluttbrukeres forventninger innen service, og løsningen håndterer alle henvendelser fra ansatte og publikum, enten det er til IKT-avdelingen, Servicetorget, Sak- og Arkiv, HR, Økonomi, Rådmannens stab etc.  Hva er det som gjør at en løsning utviklet på Majorstua i Oslo har blitt den meste valgte servicedesken? Hvorfor valgte hele 151 kommuner nettopp den?

En brukervennlig servicedesk – for alle kommuneansatte

Pureservice er en meget intuitiv og brukervennlig servicedesk både for saksbehandlere, ansatte og publikum. Det at du kommer raskt i gang med selve bruken av verktøyet er en svært stor fordel.  At verktøyet også kan brukes av absolutt alle er kanskje også en medvirkende årsak til at den ene kommunen etter den andre anbefaler Pureservice videre til sine nabokommuner? Om du jobber som vaktmester eller driftsansvarlig, IT-ansatt eller saksbehandler – dette er verktøyet som sammen med de kommune-ansatte sikrer effektivitet i kommune-Norge.

Pureservice gjør kommunesammenslåingene enklere

Sammenslåingene av mange kommuner i gang og antallet skal som kjent ned til 354 kommuner innen 1. januar 2020. Stadig flere kommuner samarbeider nå tettere enten det er i form av et eget IKT-selskap som eies av ulike eierkommuner, Interkommunale samarbeid (IKS), Vertskommune-samarbeid eller samkommunemodellen etc. Det er flere gode grunner til å samarbeide innen IKT: Tilby bedre kvalitet på tjenester, stordriftsfordeler ved felles oppgaveløsning, hensiktsmessig ressursbruk eller samarbeide om gode løsningsforslag og kunnskapsdatabaser på tvers. Pureservice har god erfaring med å støtte nettopp disse samarbeidene, store og små, slik at kommuner kan jobbe på tvers av avdelinger og kommuner i én felles løsning.

Brukervennlig verktøy med kraftig funksjonalitet

Pureservice har fokus på brukervennlighet. Den kraftige funksjonaliteten lar vi  ligge mest mulig under panseret, og du kan selv kan sette opp det du ønsker at saksbehandlerne ser i grensesnittet. Som administrator i løsningen styrer du selv hvilke rettigheter hver avdeling har.

Nå kan også publikum i kommunen melde inn saker, som f.eks «hull i veien», via vår nyeste Meldeportal – rett fra mobilen med kartreferanse og bilde, direkte til riktig avdeling i Pureservice. Da vi du oppleve at henvendelser som ofte havner hos Servicetorget eller Teknisk avdeling blir fulgt opp på effetktivt slik at du vil spare deg for både tid og ressurser.

Selvbetjeningsportal for en enklere hverdag

«En stor fordel med at de ulike kommunene/avdelingene bruker samme system er at den ansatte har én selvbetjeningsportal for alle sine henvendelser, enten det er bestilling av en mobiltelefon, sende en tekst til publisering på intranettet eller å be arkivavdelingen om å flytte et dokument i saks- eller arkivsystemet. Alle henvendelser som blir sendt innfår et automatisk svar med saksnummer, blir fulgt opp og løst på en likeverdig måte»
– Andreas Brovig, Lillesand kommune

Mads S Lundgreen

About Mads S Lundgreen

Mads - din kommunespesialist! Det Mads ikke vet om bruk og tilpasninger av Pureservice i kommuner, er ikke verdt å vite. La Mads svare på alt du lurer på om bruk av Pureservice for din kommune!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss