Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/3/i/insights/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/3/i/insights/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
SAD: Sikker Automatisert Digital - bør alle arbeidsplasser være - Syscom
Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3888

SAD sikker automatisert digital

Selvfølgelig ønsker vi at alle våre kolleger, oss selv inkludert,  skal være lykkelige. I det minste ikke ulykkelige, på jobb. Arbeidstakere som er fornøyd har en tendens til å bli mer produktive og er lettere å komme overens med, tross alt. Men hva med våre arbeidsplasser? Vi mener arbeidsplasser bør være SAD: Sikker – Automatisert – Digital. Slik blir alle HAPPY!

SAD: Sikker Automatisert Digital

Secure

Med hacking, phishing, og distribuert tjenestenekt (DDoS) samt økende antall ransomware angrep på vei opp, har behovet for IT sikkerhet på arbeidsplassen aldri vært større. Er din arbeidsplass som de fleste arbeidsplasser, uansett hva du har gjort for å gjøre den sikrere, er det rett og slett ikke nok lenger.

Du trenger et tett koordinert, proaktivt, flerlags sett av verktøy og prosesser for å maksimere beskyttelse av brukere, endepunkter og informasjon. Du må beskytte og overvåke for å kunne minimere avbrudd forårsaket av vellykkede angrep.

Automated

Automatisering av rutineoppgaver på IT-drift og IT-sikkerhet fører til færre feil. Du oppnår også lavere kostnader, mer korrekt utførte oppgaver, og bedre etterlevelse av regelverk, prosesser og beste praksis.

Det skaper også tid for IT-  og sikkerhetsfolk, til å fokusere på mer komplekse oppgaver. Dermed økes deres tilfredshet og bidrar til virksomhetens suksess.

Digital

En virkelig digital arbeidsplass betyr mye mer enn å erstatte blyanter, penner og papir med PCer, bærbare datamaskiner og digital lagring.

En god og veldrevet digital arbeidsplass muliggjør større grad av sikkerhet og automasjon av tjenester i seg selv. Viktigst av alt, en digital arbeidsplass gir bedre samhandling på tvers av virksomheten. Dette gjør garantert utslag på bunnlinjen!

Gjør din arbeidsplass «SAD» med Syscom

For å oppnå SAD: Sikker Automatisert Digital – trenger bedriften både verktøy og prosesser som gjør det mulig å være konsekvent.

Løsninger som er gjennomgripende, og som muliggjør effektiv og helhetlig endepunkt-håndtering. Enten disse endepunktene er servere i datasenteret, i skyen eller smarttelefoner i brukernes lommer.

IT-løsningene må hjelpe deg og teamet ditt å oppdage og se: hele IT miljøet, relasjoner til IT tjenester, vurdere tilstanden nøyaktig i sanntid samt iverksette tiltak – hvor og når det er nødvendig. Rett og slett automatisert discovery.

Hvis du vil ha en «SAD» arbeidsplass, må dette skje: De ansvarlige for IT og sikkerhet se, vurdere og gjøre de tiltak som er nødvendige, til rett tid. Beskytte og overvåke, utføre praktisk IT sikkerhetsarbeid og ha oversikt og kontroll.

Syscom tilbyr en komplett portefølje av ITAM, ITSM, endepunkt, og sikkerhetsløsninger spesielt utviklet for å hjelpe deg å oppnå og opprettholde målene for en virkelig sikker, automatisert og digital arbeidsplass.

Sjekk disse løsningene her, eller ta kontakt Syscom i dag.
Vi gleder oss til å lære deg hvordan du gjør din virksomhet gladere og mer produktiv ved å gjøre den mer «SAD.»


Digital ArbeidsplassDigital_arbeidsplass

Last ned whitepaper ved å registrere deg her:

Vegard Vang

About Vegard Vang

Vegard Vang har over 20 års erfaring med IT service Management. Med mange og svært fornøyde kunder er han alltid på jakt etter det lille ekstra som kan gjøre kundeopplevelsene stadig bedre. Gode Service Management-råd så vel som smil og latter sitter løst hos Vegard - gjerne krydret med en real fotballprat.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss