Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/3/i/insights/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/3/i/insights/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
Mobil selvbetjening med meldeportal - Syscomworld
Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3888

Mobil selvbetjening

Følger du med på utviklingen? Tilbyr du tilstrekkelig, og gjerne mobil, selvbetjening til dine kunder? Markedet for gode kundeservicetjenester er forventet å dobles de neste 5 årene. Takket være moderne løsninger for kundeservice kan du tilby mobil selvbetjening gjennom en selvbetjeningsportal. Slik blir selvbetjening tidsbesparende, enkelt, intuitivt og informativt – for både sender og mottager. Her er det gull å hente!

I følge Top Markets ferske rapport antas markedet for selvbetjent kundeservice å øke fra 4 til 9 milliarder NOK de neste 5 årene på verdensbasis. Kampen om nye kunder, samt utfordringen med å holde på eksisterende kunder, blir stadig tøffere og for stadig mindre lojale kunder. Moderne og nye tjenestetilbydere og løsningstilbydere står i kø, og utvalget er enormt. Krav til service og tjenester er avgjørende for en stadig mer kresen kundegruppe – som ikke er redde for å bytte leverandør.
Rapporten belyser særlig behovet for gode løsninger innen:

Det er et stort behov for gode tjenester og løsninger for to hovedgrupper:

  • Eksisterende kundeforhold/min side
  • Potensielle nye kunder/forespørsler

Meldeportal for mobil selvbetjening

Når det gjelder dine eksisterende kunder må du ha tilgang til essensiell informasjon om kundeforholdet, tidligere saker, muligheter for finne informasjon eller registrere ny sak, forespørsler og bestillinger. Dette må i tillegg være ryddig og svært enkelt og forståelig – og det er svært høye forventninger til at kundene følges opp til avtalt tid. – Selvfølgelig.
For potensielle nye kunder, eller ikke-registrerte brukere, er behovet forenklet, men det må være intuitivt og samtidig ha lav terskel for å registrere en henvendelse.

Ta mobilen din som et eksempel. Du har den med deg hver dag – overalt hvor du går, vil jeg tro. Mobilen gir helt nye muligheter for hvordan kunder, brukere, innbyggere eller andre grupper kan henvende seg. Gjennom en mobiltilpasset meldeportal kan disse berørte gruppene automatisk angi hvor henvendelsen er registrert ved hjelp av en kartreferanse, bruke mobilkameraet til å ta bilde(r) av det det gjelder samt oppleve en enkel kategorisering og registrering. Utgangspunktet for henvendelsen kan være hva som helst. Alt fra «Kan jeg bli kunde», «Hull i veien»- rapportering til en kommune, «Kan jeg få bredbånd her jeg bor», registrering av støy ved anleggsarbeid, feilmeldinger på installasjoner, utstyr, transportmidler, bygninger til tips til politiet, aviser, arrangører, viltnemda for skadeskutte dyr, registrering av avvik eller andre observasjoner. Her er det fantasien som setter begrensninger.

Basert på behov og ønske fra våre kunder har vi laget en svært enkel og brukervennlig «Meldeportal» – nettopp for dette formålet. Løsningen er der, det er bare å ta den i bruk.

Terje Burum

About Terje Burum

Terje har de siste 20 årene jobbet med løsninger innen Service Management, Infrastructure Management, it-sikkerhet, og samhandlingen mellom disse. Terjes mål er å forstå hva som driver forretningen/organisasjonen og levere løsninger, tjenester og integrasjoner for å forbedre og effektivisere hverdagen med gode verktøy.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss