Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/3/i/insights/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/3/i/insights/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
Meld en feil! - Syscomworld
Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3888

Meld en feil

Et hull i veien kan virke som en bagatell, men hva om noen kommer løpende uten å oppdage hullet foran seg, eller en skoleelev kommer syklende? Eller hva med gatelykten som ikke virker og gjør nabolaget mørkt og ugjestmildt? Hvordan kan du best melde fra om slike hendelser og du som saksbehandler gi tilbakemelding raskt og effektivt?

Det skal ta kortest mulig tid fra en feil oppdages til utbedringen er foretatt. Hva med en egen webportal, kanskje?

En ulykke kommer sjelden alene
Det er en tidlig tirsdag formiddag, og Hansen er på vei ut på dagens andre luftetur med hunden sin. I det han nærmer seg skolen oppdager han at de siste dagers regnskyll har gravd ut et hull midt på fortauet. Hullet i seg selv er ikke stort, kanskje 40 cm i diameter, men at det kan forårsake en ulykke – ja, det er ikke Hansen i tvil om. Han bestemmer seg for å ringe kommunen når han kommer hjem igjen. Jaja, da går ettermiddagen til å sitte i kø på telefonen og lytte til sprakende ventemusikk, tenker han, og tusler videre.

Løpetur i mørket – nei takk!
Samme kveld på andre siden av byen har Anette tvunget seg ut døra for å ta en løpetur. Hun skulle strengt tatt heller blitt hjemme i sofaen for å se på Netflix. Høsten har kommet og det betyr at det er ganske mørkt ute allerede. I det hun går ut av blokka legger hun merke til at hele gaten er mørklagt – ikke en eneste gatelykt er tent! Løpeturen frister, om mulig, enda mindre enn før. Nå føler hun seg jo ikke trygg engang! Anette snur på hælen. Nå må hun bare huske å sende en epost til kommunen angående det manglende lyset så snart hun kommer på jobb i morgen.

In a perfect world
I aller byer, bydeler, små og store tettsted verden over oppstår hendelser som beskrevet over – bare for å nevne noen. Det er i alles interesse at slike saker kan rapporteres inn raskt, enkelt og effektivt og deretter behandles like effektivt – aller helst med en tilbakemelding til den samvittighetsfulle melderen som var snar med å si i fra. Ta en kommune som eksempel: Gjennom en enkel webportal kan en innbygger varsle hva slags feil det dreier seg om, i hvilket omfang, merke på et kart slik at det ikke er rom for misforståelser, eller irritasjon. Full oversikt, enkelt. Om vedkommende i tillegg har knipset et bilde, av eksempelvis hullet i veien eller gatelykten uten lys, kan det legges raskt til. Alt i løpet av få sekunder og tastetrykk – på mobilen. Dette gir kommunene mulighet til å reagere raskt og yte bedre service ut mot sine innbyggere noe som for innbyggernes del vil oppleves som en handlekraftig og velorganisert kommune. Stor grunn til gjenvalg med andre ord!

En slik meldeportal kan brukes av langt flere enn kommuner og innbyggere. Tenk på alle feltarbeiderne som stadig oppdager saker som bør rapporteres, virksomheter spredt på ulike lokasjoner, håndverkere, sameier og vaktmestere og de som jobber i transportbransjen.

Oppdag, ta frem mobilen og meld i fra. Med bilde og gps er det ingen tvil om hva som bør gjøres og hvor. Si’fra, varsle. Ditt er mitt nabolagfiks gata di!

La historien om «hullet i veien og den mørklagte gata» forbli en historie – i hvert fall en kort en.

Vil du lykkes med selvbetjening?

Last ned whitepaper ved å registrere deg her:

 

Mads S Lundgreen

About Mads S Lundgreen

Mads - din kommunespesialist! Det Mads ikke vet om bruk og tilpasninger av Pureservice i kommuner, er ikke verdt å vite. La Mads svare på alt du lurer på om bruk av Pureservice for din kommune!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss