Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/3/i/insights/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/3/i/insights/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
7 ting brukerne forventer av en moderne selvbetjeningsløsning - Syscomworld
Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3888

7 ting brukerne forventer av en moderne selvbetjeningsløsning

moderne selvbetjeningsløsning

I dag er vi alle konsumenter av digitale tjenester og moderne selvbetjeningsløsninger. Vi bestiller flybilletter, kjøper bil, selger hus og handler mat via digitale medier. Det som kjennetegner disse tjenestene er at de er intuitive, responsive og mobile – alle kan benytte seg av disse tjenestene uansett hvor og når.

Som IT leverandører er det kritisk å levere tjenester på samme nivå  – når brukeren er på jobb.

Dette forventer brukerne dine av en moderne selvbetjeningsløsning:

  1. Intuitivt grensesnitt basert på moderne tjenester vi kjenner i dag som Facebook, Twitter etc. Dermed vil det ikke være behov for store opplæringsrunder ved utrulling av en ny tjeneste for selvbetjening.
  2. Mobilt grensesnitt som gir brukeren tilgang til selvbetjening når som helst og hvor som helst (24/7/365).
  3. Moderne App for selvbetjening som forstår hvor brukeren er (feks norsk språk), hvem brukeren er (rollen) og andre preferanser for å effektivt hjelpe en ansatt til å finne svar og hjelpe førstelinje til å holde SLA krav.
  4. Kunne samle og presentere tjenester i en moderne tjenestekatalog.
  5. Enkel tilgang til kunnskap (erfaringsdatabase).
  6. Få opp produktiviteten ved at ansatte bruker mindre tid unødvendig på teknologiske problemer
  7. Få ned antall henvendelser til første linje gjennom kunnskapsdeling, community support, tjenestestatus og samhandling i selvbetjeningsplattformen.

BMC MyIT er en moderne selvbetjeningsløsning som bygger opp under akkurat disse konseptene og imøtekommer morgendagens krav til en digital arbeidsplass.

En av de viktigste faktorene for å få til digitalisering er brukeropplevelsen. Dette har My IT tatt hensyn til – til fulle. Resultatet er mer tilfredse, og dermed også mer effektive, ansatte takket være en fantastisk brukeropplevelse!

 

SelvbetjeningHvordan lykkes med selvbetjening?

Last ned whitepaper ved å registrere deg her:

Anders Nordby

About Anders Nordby

Anders har jobbet tett med en rekke større virksomheter og sett hvilke utfordringer de står ovenfor rundt Digitalisering i forhold til IT effektivitet. Anders sier IT avdelingen er under enormt press fra forretningen til å levere mer effektivt og til reduserte kostnader. Skal man møte nye krav til IT effektivitet og kostnadsreduksjon er smarteste man kan gjøre, som både Forrester og IDC bekrefter, å skaffe seg oversikt over avhengigheten mellom sine assets og applikasjoner. Slik blir du rustet for både å drifte mer effektivt og å kunne ta bedre beslutninger i forhold til outsourcing og cloud. Anders har en klar beskjed til IT Drift: Ikke ta posisjonen som «den Digitale bremseklossen».

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss