Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/3/i/insights/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/3/i/insights/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
Derfor ble vi, derfor er vi - SYSCOM - Syscomworld
Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3888

Derfor ble vi, derfor er vi – SYSCOM

Syscom

Som alt og alle er vi formet av vår historie. Syscom feirer snart 30 år med solide leveranser, håndplukket programvare og rådgivning. Som gründervirksomhet har vi, gjennom våre kunnskapsrike kunder, ansatte og samarbeidspartnere, et raust lederskap med fokus på fremtiden, ett sett klare verdier og et brennende engasjement gjennom hele virksomheten, kommet dit vi er i dag:

Markedsledende innen Service Management og IT-sikkerhet. Vår store styrke er menneskene, forskjellene og samspillet dem i mellom.

Syscoms historie i en fei:

 • 1987: Kunnskapshuset Syscom ble etablert av gründer og CEO Ola Bryhn i et marked som higet etter ny teknologi.
 • Hovedkontor på Majorstuen i Oslo og avdelinger i Sverige og Danmark. Totalt 100 kunnskapsformidlere.
 • Første servicedesk installert i 1994 – en pionér i det skandinaviske markedet!
 • I 1996 gikk vi inn i it-sikkerhetsmarkedet. Vi har i dag bransjens fremste sikkerhets-produkter og eksperter som bistår våre kunder og leverandører med førsteklasses rådgivning.
 • I 1999 implementerte vi den første Remedy helpdesken og holdt våre første ITIL kurs.
 • I 2009 lanserte vi vår egenutviklede web-baserte servicedesk: SupportPoint. Etter en brandingprosess ble SupportPoint til det vi kjenner i dag som Pureservice.
 • 2016: Lansering av vårt IT-sikkerhetskonsept, Praktisk IT-sikkerhetsarbeid, med fokus på den digitale tiden vi lever i og med de trusler vi møter hver eneste dag. Fremtidens trusselbilde er avansert og gjør oss mer sårbare enn noen gang tidligere, men med en riktig tilnærming og en klar strategi er mulighetene enda større!
 • 2016: Over 500 kunder og over 1 million brukere – vår store stolthet!
 • Hvert år arrangeres brukerforum, Syscom Connect – et fantastisk forum hvor alle våre kunder, samarbeidspartnere, ansatte og aktuelle foredragsholdere møtes for faglig inspirasjon, oppdatering og dialog. Her møter du bransjens 1’ere!
 • Med kreative løsninger, fokus på menneskene og leveringsmetodikken Syscom Quality Plan, sikrer vi våre kunder optimal verdi av IT-investeringene.
 • Våre leveranser gjenspeiler våre grunnverdier: Mot til å skape – Vilje til suksess – By på seg selv.ola
 • 2017: Året hvor vi skal feire 30 fantastiske år!

Vi er stolte over hva vi har blitt og hva vi har lært. Vi gleder oss til å feire 30 år i en kreativ bransje som aldri står stille. Vi ser spent frem til nye bekjentskaper i de neste 30 år og vi gleder oss til å ta med alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte videre inn i den digitale fremtid.

IT-fremtiden er fantastisk inspirerende – sammen skaper vi fremtiden – bli med!

 

Terje Burum

About Terje Burum

Terje har de siste 20 årene jobbet med løsninger innen Service Management, Infrastructure Management, it-sikkerhet, og samhandlingen mellom disse. Terjes mål er å forstå hva som driver forretningen/organisasjonen og levere løsninger, tjenester og integrasjoner for å forbedre og effektivisere hverdagen med gode verktøy.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss