Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/3/i/insights/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 3804

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/3/i/insights/www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 72
Legg grunnlaget for vekst med rett system for saksbehandling! - Syscomworld
Notice: woocommerce_get_page_id er foreldet siden versjon 3.0! Bruk wc_get_page_id isteden. in /home/3/i/insights/www/wp-includes/functions.php on line 3888

Legg grunnlaget for vekst med rett system for saksbehandling!

Saksbehandling

Alt er tilsynelatende på stell: Du har ansatt de fremste menneskene innen sine fagområder, dere har en god og solid kundebase som vokser i rykk og napp – helt etter planen. Likevel øker ikke fortjenesten i takt med antall kunder og nye salg. Det er ikke slik at det ikke er nok ansatte til å ta vare på kundene, tvert i mot – dere har alle mer enn nok å gjøre og har knapt nok tid til et blikk og et kjapt «hei» når dere passerer hverandre på vei til å hente påfyll av kaffe. Det ser ut til at resultatene har stagnert – ja kanskje til og med gått ned – og det i perioder hvor alt skulle tilsi at «denne måneden blir all time high!».

Hvorfor?

At de rette menneskene er på plass er prikken over i’en, men hva hjelper det om resten av i’en er borte?

Om ikke support-systemet som skal støtte dine ansatte i sitt arbeid er på plass som en solid grunnmur er det en showstopper for hele forretningen. Så enkelt, og så vanskelig.

Velg noe enkelt og lettbrukt

«Ok, så jeg trenger altså en gigant av et saksbehandlingssystem», tenker du, og hyrer inn en rådgiver mens du visualiserer den vekst og forretningsutvidelser du og resten av ledelsen har planer om for fremtiden. I nær fremtid. Du ser for deg en lang kravspec, implementeringsprosess, opplæring av ansatte som ofte går over lang tid. Her er det ingen fasit annet enn dette: Nei, giganten er slett ikke nødvendig.

Tenk deg et isflak som dupper i vannoverflaten. Om du ikke blir skremt av det kalde vannet kan du stikke hodet under vann, og hva ser du? Jo, det er slett ikke et isflak du har sett. Det er et isfjell! Det er bare toppen som synes. Et godt system for saksbehandling bør være litt på samme måte: Det du ser er enkelt og lettfattelig, men under skjuler det seg en fantastisk kompleksitet som sammen med sin «lettbrukthet» er avgjørende for forretningen din.

Går du til anskaffelse av et verktøy for saksbehandling og brukerstøtte som er enkelt å bruke fjerner du muligheten for feilbruk. Du får full oversikt over kunder og forretning fra dag én, dine ansatte jobber bedre, raskere og med større glede. Et system for saksbehandling bør være raskt, lettlært og to-the-point. Da vil det vise raske resultater i form av at rutineoppgavene forsvinner, ingen trenger å finne opp hjulet på nytt og dyrebar tid spares inn. Og hva er tid? Tid er penger. Tid er big business.

Bygg din forretning for fremtiden: Med rett verktøy for saksbehandling og IT support, dyktige ansatte og en klar og tydelig stemme ut mot kunder er du rustet for vekst.

Mulighetene er mange – ikke la noen av dem gå til spille!

Terje Burum,
Pureservice

 

Terje Burum

About Terje Burum

Terje har de siste 20 årene jobbet med løsninger innen Service Management, Infrastructure Management, it-sikkerhet, og samhandlingen mellom disse. Terjes mål er å forstå hva som driver forretningen/organisasjonen og levere løsninger, tjenester og integrasjoner for å forbedre og effektivisere hverdagen med gode verktøy.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt oss her!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt spørsmål til oss